Arrangementen

Groepsdagtochten

VDB Travel regelt groepsdagtochten en uitjes, zowel voor zakelijk als particuliere groepen.
Voor elke bestemming staan wij voor u klaar!

Samen een dagje eropuit, zonder gedoe en geregel! Wilt u tickets, koffiestops, lunch en/of diner?
U geeft bij ons aan wat uw wensen zijn, en wij verzorgen dit in overleg met u.

Wij maken graag een offerte op maat, zodat u onderaan de streep kunt zien wat er gereld wordt en wat de kosten hiervan zijn.
Alle offertes kunnen wij aanpassen naar uw wensen, net zolang deze dagtocht voor u perfect is.

Neem contact op!


Bekijk ter inspiratie voorbeelden van mogelijke bestemmingen. We denken graag met u mee!


Bekijk

Klimbos Ermelo

Geheel naar jouw wensen stellen wij een evenement samen waaraan iedereen kan deelnemen en zal bestaan uit vernieuwende, unieke en spannende activiteiten. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om het programma aan te vullen met diverse cateringmogelijkheden.

Vanaf € 17,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Bloemencorso Bollenstreek

Overdekt op een stoeltjestribune het Bloemencorso bekijken! Heerlijk rustig zittend op een luxe tribune genieten van de omgeving en de muziek terwijl u wacht op het Bloemencorso. Een speaker verzorgt bij de tribune een toelichting tijdens de doorkomst van het Bloemencorso.

Vanaf € 15,50 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Tulpenfestival Flevoland

Van 11 april tot en met 5 mei is het weer zover: Flevoland staat in bloei, het is weer tijd voor Tulpen! In die periode zijn de bloembollenvelden een lust voor het oog. De tulpenroute in Flevoland is de langste aaneengesloten route van Europa.

Vanaf € 27,50 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Skiën in het Sauerland

Voor wie graag dichtbij huis wil skiën of langlaufen is Sauerland zeker de moeite waard, want binnen enkele uren rijden bent u er al. Skivoorzieningen zijn er volop, vaak snelle doorstroming bij de liften en overzichtelijk voor grote groepen. Bovendien is het ook een fantastisch mooi gebied en meestal sneeuwzeker. 

Vanaf € 17 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Kastelentocht & Cactusoase

Een kastelentocht langs de 8 kastelen die de achterhoek rijk is! Vervolgens koersen we richting een prachtige cacusoase. Tussendoor is er een heerlijke lunch en koffie stop op een prachtige locatie. Benieuwd waar? Ga met ons mee!

Vanaf €45,- p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Highlights Delft in en blauw jasje

De rijke geschiedenis van Delft komt boven water. Met een bezoek aan de oude fabrieken waar vroeger het handgeschildere traditionele delfts blauw werd geproduceerd, een rondvaart door de grachten van delft (incl. verzorgde lunch) en een bezoekje aan de Nieuw Kerk ben u na deze dag bekend met de historie van Delft. 

Vanaf €47,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Dagje Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt 853.312 inwoners. 

Vanaf € 10 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Virtual Reality Experience

Altijd al eens ondergedompeld willen worden in een compleet andere wereld zonder daarbij het risico te lopen om van een hoog gebouw af te vallen, opgegeten te worden door zombies of te worden onderworpen aan een ruimtevaart programma?

Vanaf € 35 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Dagje Zutphen

Zutphen, aan de Berkel en de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. Deze Hanzestad kent een rijke geschiedenis, waarvan u vele sporen in het centrum terugziet. Kerken, delen van vestingwerken, statige pakhuizen en koopmanshuizen zijn nog in volle glorie te bewonderen. 

 

Vanaf €46,50 p.p.
Inclusief busvervoer en rondvaart
Bekijk

Walibi Holland

De Thrill Rides geven je de kans om je grens op te zoeken. Angstaanjagende hoogtes, heftige drops en gierende kurkentrekkers zetten niet alleen letterlijk je wereld op z’n kop, maar brengen je ook dichter bij jezelf. We dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen. 

Vanaf € 23,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Waterbuffelpark

We beginnen onze dag met een bezoek aan de Waterbuffelfarm. In de stal staan er altijd wel een paar die graag geaaid willen worden, net als de kalfjes, ezels enz. Daarna gaan we naar de Orchideeënhoeve voor een kleine lunch en een wandeling tussen de bloemen en vlinders.

Vanaf € 35,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

De tuinen van Appeltern

Het grootste tuin-ideeënpark van Europa, zijn een inspiratiebron voor tuinliefhebbers. Ruim 200 voorbeeldtuinen met een plantenmarkt, gezellige terrassen en restaurants voor een compleet dagje uit. Bezoek de kruidentuin van A. Vogel en laat u verrassen in de Denkseltuin of de Lichtlaan. De Tuinen van Appeltern tonen u de nieuwste tuintrends van nu. 

Vanaf € 52,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Boerenmagie & Bosbessen

We beginnen de dag op de Haarakker; een bosbessenkwekerij in Langeveen. Na een kopje koffie of thee met Haarakkergebak volgt er een rondwandeling langs het bosbessenveld. Terug in de boerderij eten we een lekkere pannenkoek met bosbessensaus. Daarna gaan we naar de volgende bestemming, Herterij Twente, waar u samen de edelherten mag voeren.

Vanaf € 32,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Uniek Volendam

Dit is de meest leuke manier om een dagje Volendam te doen. Je begint met koffie of thee met cake in de Skybox van Jan Smit, daarna een presentatie en rondleiding door Jan Smit zelf, tenminste virtueel dan, in de Experience. Een erg leuke en eigentijdse presentatie van de Volendamse cultuur. 

Vanaf € 41,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Sallandse Cruise

Deze tocht brengt u langs de Salland over de Gelderse IJssel. U komt langs prachtige natuurgebieden en schilderachtige plaatsjes. De boot vertrekt vanuit Hattem en vaart vervolgens richting Deventer. Onderweg vertelt de kapitein over de omgeving en de historie van de IJssel. Tevens wordt er tijdens deze tocht een heerlijke lunch geserveerd.

Vanaf € 34,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Jachtevent met wilddiner

Een bijzondere beleving voor mensen die écht iets unieks zoeken als invulling voor een event met medewerkers of relaties. Een wild-event kan op verschillende manieren worden ingevuld. Een heerlijk jachtdiner verrast zelfs nog de meest ervaren levensgenieters. 

Prijs op aanvraag
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Kookworkshop

PartyZ maakt voor uw groep een uniek programma. Alleen tafelen, actief meekoken, verfijnde kooktechnieken leren? Iedereen doet waar hij of zij zin in heeft. Samen ontdekken we de waarde van het genieten en proeven de heerlijkste smaken uit de wereldkeuken. Wij zorgen voor een gastronomisch programma dat zelfs de meest ervaren levensgenieters verrast.

Prijs op aanvraag
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Ontdekkingstocht door Hattem

Hattem is een stad met een rijke historie. Deze tocht lijdt u langs  oud-Hattem. Daarnaast kan een bezoekje aan het bakkersmusuem natuurlijk niet ontbreken. Bent u fan van oude tekeningen dan kunt u uw hart ophalen in het Anton Pieck- of Voerman museum.

Vanaf € 42,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven