Jachtevent met wilddiner

Een bijzondere beleving voor mensen die écht iets unieks zoeken als invulling voor een event met medewerkers of relaties. Een wild-event kan op verschillende manieren worden ingevuld. Maar stel je eens voor dat je in stijl wordt ontvangen door een groep jachthoornblazers, compleet in traditioneel kostuum. Terwijl jij en je gasten genieten van een warm apéritief laten de jachthoornblazers traditionele jachtsignalen horen. Gewoon lekker buiten bij de vuurkorven serveren we alvast een heerlijke kaasfondue. Lekker begin van een mooie avond!

De rest van de avond kunnen we in overleg met elkaar invullen. Een heerlijk jachtdiner verrast zelfs nog de meest ervaren levensgenieters. Maar als je wat meer actie wilt, gaan we wedstrijdkoken in teams. Laat de teams elkaar gewerkt wordt! Wil je nog wat meer spektakel? Dan vragen we een jager of hij wat geschoten wild kan brengen en verwerken we dit tijdens de avond. En misschien wil de jager ons ook nog wel wat meer vertellen over jagen?! En minstens één sterk verhaal hoort er wel bij toch!

En als je dan aan het eind bent van een onvergetelijke avond met elkaar, kun je er ook nog voor kiezen om je gasten een Smaakpakket mee te geven als een mooie blijk van waardering.

Samen genieten!
Want in deze jachtige wereld is de tijd die we met elkaar doorbrengen kostbaarder dan ooit. Ontspannen momenten met familie, collega's of relaties zijn waardevol en het koesteren waard.

Jachthoornblazer
U wordt in stijl ontvangen door een jachthoornblazer. Deze oude traditie geeft gelijk al het authentieke jachtgevoel.

Appelpunch
Hartverwarmend welkomstdrankje zónder alcohol. Met gember en ctiroengras als heerlijke smaakmakers!

Pompoen kaasfondue
Op de barbecue geroosterde pompoen gevuld met kaas, pompoenvlees, room, verse rode peper en knoflook. Hierbij geven we houten spiezen waar we een reep vers afgebakken foccacia brood aan hebben geregen. Deze spies laten we de gasten in de pompoen kaasfondue dopen. Een smakelijk en verrassend hapje die altijd enorm wordt gewaardeerd door gasten leert onze ervaring.

Soepje van Porcini
Smakelijk soepje van zelf geplukte paddenstoelen, geserveerd in een champagneglas met paddenstoelen-room; ons succesnummer!

De jager vertelt...
Weidmansheil, over het geluk van jagen. Vol passie vertelt één van onze jagers alles over de jacht en wildbeheer. Als we geluk hebben, brengt hij wat wild mee om te laten zien.

Proeverij van Mangalitza
Twee bereidingen van Mangalitza, het Hongaars wolvarken. Het lekkerste, vetste, gezondste en duurste varkensvlees ter wereld. Je proeft hiervan een biefstuk en de meest smakelijke hamburger die je ooit hebt gegeten. De laatste bereid met alleen wat oregano, peper en zout. Geserveerd met een puree van flespompoen.

Veluws ree
Een prachtig stuk vlees rechtstreeks van onze jagers, verser kan het niet! We serveren een biefstuk van ree met polenta en gepocheerde perzik met een heerlijke wildsaus.

Chocolademousse dessert
Een heerlijk seizoensdessert met een leuke twist, want we serveren deze mousse met geconfijte vijg en kruidnagelcrème.

https://www.partyz.nl/

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven