Kookworkshop

Meesterlijk koken met de Big Green Egg

Veluws berkensap
Een onbekend maar erg gezond natuurprodukt; berkensap. Vers uit de bomen in de bossen achter onze kookstudio getapt. Puur natuur, zuiverend, goed voor huid en haren, een inwendige schoonmaakbeurt.

Vers afgebakken brood met rillette
Waanzinnig lekker smeersel op een vers afgebakken broodje. Het lijkt op paté, maar rillette is gemaakt van gesmoord varkensvlees met heerlijke kruiden zoals laurier en peper toegevoegd en gemengd met vet.

De Thaise zoetwatergarnaal wordt gepeld en aan een heel grote spies geprikt, gemarineerd met knoflook, olijfolie en groene peper.

Op Big Green Egg gerookte verse zalm
Op Big Green Egg gerookte, verse zalm die wij dagen van tevoren al gezouten en gemarineerd hebben. We serveren dit supersappige visvlees op warm afgebakken bagels met een milde knoflooksaus en bladsla met tuinkruiden. Het ziet er fantastisch uit wanneer we het vel van deze zalm gaan verwijderen. Dan loopt het water reeds in de mond!

Peking eend
Perfect gegrilde Peking eend, bijna 3 kilo per stuk, werkelijk een genot! Mooi goudbruin, knapperig velletje; dat is moeilijk te maken. Maar die kunst beheersen we inmiddels perfect! We stomen hierbij de originele Chinese pannenkoekjes in het stoommandje en serveren de eend met de bijpassende saus, gemaakt op basis van Hoisin, en natuurlijk wat bosuiringetjes en/of reepjes gemarineerde komkommer.

Thaise varkenshaassaté op banaanblad met chilisaus en kroepoek
Met deze saté hebben we drie keer goud gewonnen op diverse vakbeurzen; deze saté is namelijk erg lekker gekruid met o.a. rode curry en is enorm sappig. De Thaise varkenshaassaté wordt op banaanblad gepresenteerd met chilisaus en kroepoek.

Vers gemaakt vruchtenijs met sabayon
IJs maken met de thermoblender in combinatie met een sabayon die we ook in de thermoblender zullen draaien. In de thermoblender draaien we ter plekke vers ijs van mango's en we serveren hierbij de sabayon. Warm en koud, letterlijk een mond vol smaak!

Koffie met een bijzondere bonbon
En niet zomaar een bonbon; het is namelijk een bonbon van Tom van Veen, Nederlands kampioen patissier! Deze voormalig patissier van De Librije heeft speciaal voor PartyZ een bonbon gemaakt van onder andere het vet van onze eigen Mangalitza varkens. Een prachtig stukje vakwerk met een heel bijzondere smaak!

https://www.partyz.nl/

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven