Arrangementen

Schoolreisjes


VDB Travel regelt schoolreisjes en schoolexcursies voor basis- en middelbaaronderwijs.
Voor elke bestemming staan wij voor u klaar! Eropuit met één of meerdere klassen is snel geregeld, VDB Travel regelt voor u de complete dag van het begin tot het einde.

U geeft bij ons aan wat uw wensen zijn, en wij verzorgen dit programma in overleg met u. Bij akkoord op het programma en de offerte, is alles geregeld en zijn de kosten per persoon duidelijk.

Profiteer van lagere prijzen voor entreetickets, lunch en verblijf.
Boekt u al vroeg in het jaar? Dan geldt er vaak een extra vroegboekkorting!

Veiligheid van de leerlingen staat in alles voorop. VDB Travel plant zorgvuldig de in- en uitstaplocaties. Er is een vast aanspreekpunt vanuit de organisatie en uw groep is altijd op pad met een ervaren chauffeur.

Zó start u met een gerust gevoel aan uw dagje uit met de leerlingen!

NEEM CONTACT OP!


 Bekijk ter inspiratie voorbeelden van mogelijke bestemmingen. We denken graag met u mee!Bekijk

Flevonice Winter editie

Bij Flevonice -  Sports & Fun park - schaats je 's winters heerlijk buiten in de natuur. Ook als het niet vriest! Schaatsen doe je op een 400 meter -en 3 kilometer ijsbaan in de natuur. Daarnaast is er ook een Ice Funpark met superglijbaan, krabbelijsbaan en trampolines waar kinderen zich de hele middag kunnen vermaken. 

Vanaf € 10 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Kinderpretpark Julianatoren

Vier je schoolreisje in Apeldoorn! Met meer dan 60 attracties kunnen de kinderen zich een hele dag vermaken.

  • Inclusief een drankje voor de kinderen
  • Een kop koffie of thee voor de begeleiders
  • En een terugkomkaartje
Vanaf € 20 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Duinrell

Met een bezoek aan Duinrell beleef jij samen met de klas een onvergetelijke schoolreis.
Duinrell is met meer dan 40 attracties, het tropische Tikibad en de centrale ligging in de Randstad een ideale schoolreisbestemming. Het park is overzichtelijk en er is super veel te beleven voor kleuters, onder- en bovenbouw.

Vanaf € 22,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Dolfinarium

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Bij het Dolfinarium sta jij oog in oog met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen. De sterren van de zee schitteren in maar liefst 9 prachtige voorstellingen. 

Vanaf € 17 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier en vermaak! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor de hele klas. Van de ‘Indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd.

Vanaf € 18,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Efteling

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows; in de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Vanaf € 30 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

De Spelerij / Uitvinderij

Al meer dan 30 jaar is De Spelerij/ De Uitvinderij een plek waar scholen en groepen met hun kinderen graag komen. De hele dag met de kinderen op stap om samen De Spelerij te ervaren, te werken in De Uitvinderij of om te kijken naar de fantasievolle voorstelling in het theater. 

Vanaf € 22 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Jul's Koninklijk Schoolreisje

Op zoek naar een Koninklijk schoolreisje dat niet alleen een educatief aspect heeft, maar één waar de leerlingen ook nog lang over zullen napraten? Dat is Jul’s Koninklijk schoolreisje! De leerlingen beginnen de dag als prinsen en prinsessen op Paleis Het Loo. 's Middags kunnen ze zich helemaal uitleven in de Julianatoren!

Vanaf € 25 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Burgers' Zoo

De wereld laten zien aan uw leerlingen? Rondlopen en zien wat voor dieren er in de Bush leven? Kinderen de desert laten zien? Of liever de Afrikaanse savanne bekijken?  Omdat Burgers’ Zoo grotendeels overdekt is, is Burgers’ Bush een ervaring bij elk type weer. En dat zorgt ervoor dat een dagje Burgers’ Zoo een schoolreisje zal worden om nooit te vergeten.

Vanaf € 19 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Outdoorpark SEC Almere

Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Survivals is spannend, sportief en uitdagend, maar plezier staat altijd voorop! De leerlingen gaan speelse uitdagingen aan, zijn actief in de natuur, mogen vies worden en werken gezellig samen als groep. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Vanaf € 15 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Walibi Holland

In Walibi leren leerlingen zichzelf en elkaar beter kennen doordat ze hun grenzen verleggen. Dan blijkt het stilste meisje van de klas oorverdovend te kunnen gillen, verandert de stoerste jongen in een giechelkont en slaan grappenmakers toch het liefst de Goliath over. Er is genoeg te beleven!

Vanaf € 19,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen is overzichtelijk ingedeeld en dat is wel zo veilig.  Alle attracties liggen rond een centraal plein, zodat u alles in de gaten kunt houden. Zelfs al zit het weer tegen, kan je nog steeds spelen. 

Vanaf € 16,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

CORPUS

 In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, gezond eten en verantwoord leven. Dat is het motto van CORPUS.

V.A. 21,25
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Dagje Amsterdam

Een educatief en culturistisch uitje naar onze hoofdstad. Bezienswaardigheden in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, Madame Tussauds, het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis, de Wallen, Bioscoop en Film Instituut EYE en dierentuin Artis. De stad kent talloze buurten en wijken waaronder de internationaal bekende Jordaan.

Vanaf € 15 p.p.
Inclusief busvervoer
Bekijk

Artis

In ARTIS ervaar je de natuur en kunnen leerlingen zich verdiepen in meerdere onderwerpen. ARTIS-docenten geven les midden in het park. Het lesmateriaal en de lessen worden door ARTIS beschikbaar gesteld voor het primair onderwijs tot en met het wetenschappelijk onderwijs.

Vanaf € 17,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree
Bekijk

Kok Experience

Een gezellig klassenfeest vier je bij Kok Experience. Lekker eten, drinken, muziek en een leukte tijd in het speelparadijs, lasergamen of film kijken in onze bioscoop Kok CinemaxX! Speciaal voor schoolreisjes en klassenfeesten hebben we een aantal gezellige arrangementen samengesteld.

Vanaf € 14,50 p.p.
Inclusief busvervoer en entree

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven