Dierenpark Amersfoort

Olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park ligt midden in het bos en is de perfecte dierentuin voor de hele klas. Loop midden tussen de maki’s op hun eigen eiland, kom neuzen bij de tijgers en ga in het donker op zoek naar de luiaard en andere nachtdieren in een spannende jungle.

Boven, onder en tussen de dieren
Wist je dat je in DierenPark Amersfoort helemaal niet netjes op de paden hoeft te lopen? Klauter over, onder, achter, boven en tussen de dierbewoners met de avontuurlijke Klim Alles-route. De hele dierentuin is één groot speelparadijs en intussen leer je veel over alle dieren die je tegenkomt. Wiebel op een touwbrug boven de beer, steek met een trekvlot het water over terwijl de gieren je om de oren vliegen en sta oog in oog met de tijgers. Heb je een vraag? De dierverzorgers staan voor je klaar.  

Ontdek de olifantenkudde
In DierenPark Amersfoort wonen wel vier generaties olifanten. Neem een kijkje bij de olifantenfamilie en zie kleine Yunha en Thabo samen rond hollen en spelen. In DierenPark Amersfoort is genoeg te ontdekken!

Openingstijden
Dierenpark Amersfoort is het hele jaar geopend van 10:00 -17:00 uur. Van 30 maart 2020 tot en met 25 oktober 2020 is de dierentuin geopend van 09:00 – 18:00 uur.

Goed om te weten
Begeleiders ontvangen op de dag van het bezoek onbeperkt koffie/thee in Restaurant de Buitenplaats. Het Smulpakket Friet of Het Smulpakket broodje zijn natuurlijk ook bij te bestellen.

 

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven