Dolfinarium

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Bij het Dolfinarium sta jij oog in oog met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen. De sterren van de zee schitteren in maar liefst 9 prachtige voorstellingen. Raak jij ook niet uitgepraat over het betoverende leven van dolfijnen?

In het DolfijnBrein duik je nóg dieper in het leven van de tuimelaar dolfijn en leer je alles over hun lichaam, gedrag en verzorging. Maar naast dolfijnen is er nog veel meer te beleven: in het Roggenrif ontmoet je de dieren die in onze eigen Noordzee leven. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen! Wist jij trouwens al dat veel haaien bedreigd worden? Kom langs in de Haaibaai en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen! In combinatie met het interactieve lesprogramma ben jij daarnaast straks ook dé specialist op het gebied van dolfijnen en walrussen of zeeleeuwen en bruinvissen. Wie weet bemachtig je zelfs wel het diploma en word je benoemd tot ‘Beschermer van de Oceaan’!

Het Dolfinarium ligt aan het Veluwemeer en heeft een eigen strand. Kom lekker ravotten in het zand of geniet van het prachtige uitzicht op het water. Maar niet alleen voor het strand neem jij jouw zwemspullen mee: de waterattractie Waterpret is spiksplinternieuw! Roetsj van de vele glijbanen of kom heerlijk zonnen op de ligweide. Daarnaast kun jij ook nog eens losgaan in één van onze andere 4 speeltuinen. Ontdek, beleef en bescherm: het kan allemaal in het Dolfinarium!

Eten & drinken

Spetterpakket, € 3,75 p.p.
Entree + frites met mayonaise en SiSi No Bubbles.

Spetterpakket extra, € 4,00 p.p.
Entree + frites met mayonaise, kinderfrikandel en SiSi No Bubbles.

Spetterpakket all-in, € 6,00 p.p.
Pakket extra of gezond inclusief educatief lesprogramma. Leer op een speelse en actieve manier meer over de dieren in het Dolfinarium.

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven