Jul's Koninklijk Schoolreisje

Op zoek naar een Koninklijk schoolreisje dat niet alleen een educatief aspect heeft, maar één waar de leerlingen ook nog lang over zullen napraten? Dat is Jul’s Koninklijk schoolreisje! De leerlingen beginnen de dag als prinsen en prinsessen op Paleis Het Loo waar ze spelenderwijs het leven van onze koningen en koninginnen ontdekken. Op slechts 5 minuten rijden van het paleis ligt Kinderpretpark Julianatoren waar ze zich ’s middags helemaal kunnen uitleven in de meer dan 60 te gekke attracties!

Op Paleis Het Loo krijgen de kinderen begeleiding van een museumdocent, die hen alles vertelt over het leven van prinsen en prinsessen. De kinderen krijgen een gratis drankje bij de Julianatoren. Daarnaast ontvangt iedere begeleider een gratis consumptiebon voor koffie of thee. Na het schoolreisje ontvangt elke leerling een terugkomkaartje voor Paleis Het Loo en voor Kinderpretpark Julianatoren!

Spelen en leren
Bij Jul's koninklijk schoolreisje leren de kinderen onder andere: Welke hobby’s had de koningin in de 17e eeuw? Werd er ook gevoetbald in de Koninklijke tuin? En hoe hoog sproeide de hoogste fontein? Onder begeleiding van een museumdocent leren de leerlingen spelenderwijs over het leven van de Oranjes. Rond 11.30 uur vertrekken ze naar kinderpretpark Julianatoren. Dat betekent dikke pret tijdens dit schoolreisje! De leerlingen kunnen onder andere een dolle rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’, varen over woeste golven in de ‘Draaiende Piraat’ en een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in ‘Dino’s Tour’.

Extra bij te boeken:

  • Lunch bestaande uit frites en een waterijsje

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven