Outdoorpark SEC Almere

Plezier, actie en avontuur
Schoolreisjes bij Outdoorpark SEC Almere zijn actief, afwisselend en toegankelijk voor iedereen. De speelse uitdagingen versterken het groepsgevoel en verbeteren het zelfvertrouwen. Enthousiaste en ervaren begeleiders zorgen dat iedereen meedoet en zich vermaakt. Altijd geldt: plezier staat voorop!

Of u nu kiest voor een survival of een ander arrangement: het wordt een onvergetelijk schoolreisje. De leerlingen gaan pittige uitdagingen aan, zijn actief in de natuur, mogen vies worden en werken gezellig samen als groep. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Avontuurlijk schoolreisje
Met een schoolreisje in het outdoorpark kunnen leerlingen zich heerlijk uitleven met uitdagingen als junglebruggen, boogschieten, vlotvaren, touwtrekken, high-rope klimmen en nog veel meer! Het programma wordt afgestemd op de samenstelling van de groep en de wensen van de school.

Er valt wat te kiezen
Outdoorpark SEC Almere heeft een breed aanbod met voor ieder wat wils:

  • Survival: een outdoor avontuur met hindernisbanen, waterswing, junglebruggen en meer;
  • Expeditie Robinson; welk team hijst als eerste de vlag? Daarvoor moeten lastige opdrachten als codes kraken, boogschieten en vuur maken goed worden uitgevoerd. 
  • Teambuilding: een speelse wedstrijd tussen teams, vol leuke onderdelen zonder modder; 
  • Highrope klimmen: een ontdekkingstocht hoog in de bomen, bij buren Fun Forest;
  • Vlotvaren: eerst een eigen vlot bouwen en daarna heerlijk varen op het meer;
  • Een compleet Schoolkamp inclusief overnachtingen en heel veel outdoorplezier.

Praktische informatie
Een schoolreisje duurt tussen de 2 ½ en 6 uur, afhankelijk van het gekozen arrangement. Daarbij kunt u extra eten en drinken kiezen, bijvoorbeeld versgebakken patat, een hartige snack of survivalburger. Of u organiseert zelf een picknick met meegenomen eten en drinken.

Over Outdoorpark SEC Almere
Ruim 20 jaar organiseert Outdoorpark SEC Almere activiteiten voor schoolreisjes, introductiedagen, kinderfeestjes, sportdagen en bedrijfsuitjes. Jaarlijks bezoeken meer dan 25.000 kinderen het park in boswachterij Almeerderhout.

Openingstijden en toegangsprijzen

  • Openingstijden

Het outdoorpark is het hele jaar open, 7 dagen per week. Een schoolreis kan in elk seizoen; de activiteiten worden aangepast aan de weersomstandigheden.

  • Toegangsprijzen

Een schoolreisje naar Outdoorpark SEC Almere kan al vanaf € 15,00 per persoon! Begeleiders gaan gratis mee. 

Direct een offerte aanvragen

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

 

Privacyverklaring Disclaimer

3w Media Eindhoven